Algemene info, nieuws, links,... Kijk regelmatig naar de AdValvas Kijk regelmatig naar de AdValvas Kijk regelmatig naar de AdValvas Bezoek ons forumGet Firefox!
Downloads
Op dit moment is er geen poll

Adobe Acrobat Reader - Download
Zoals je al gemerkt hebt zijn sommige van de files enkel beschikbaar in het .pdf formaat. Hiervoor heb je de Adobe Acrobat Reader plugin nodig die je via deze link kan downloaden. Kies je taal en besturingssysteem en klik op download om de download te starten.

First Page 2000 - Download
Zit jij ook te knoeien met die notepad? Blijven zoeken naar die vergeten quote? Dan heb jij dringend een degelijke editor nodig. FirstPage komt in verschillende modussen gaande van beginner tot hardcore. Voor ieder wat wils dus, en vooral: gratis.

Java API 1.4.2 - Download
Voor diegene die hem nog steeds niet gevonden hebben op de site van Sun. Hier is hij. De API die we mogen gebruiken voor het examen, met alles er op en eraan.

Java2 SDK Standard Edition - Download
Om Java applicaties en applets te kunnen compileren heb je de Java2 SDK nodig.

JPad Pro 4.5 - Download
JPad Pro 4.5 is een IDE voor het bouwen van Java applicaties en applets die ook het bewerken van html, asp, php, ... files toelaat. Na het installeren van de JavaSDK kan je van uit het programma rechtstreeks compileren en de applicaties en applets uitvoeren. Hier kan je alvast de trial versie downloaden.

Microsoft JavaVM - Download
Om Java-applets zoals gebruikt voor deze chat uit te voeren, dient u te beschikken over de Java Virtual Machine (JVM). Wij bieden twee versies aan. Die van Microsoft en die van SUN. Jammer genoeg moeten wij zeggen dat de chat enkel werkt met die van Microsoft. Indien u niet beschikt over Java Virtual Machine, of als uw versie verouderd is, kan u deze hier downloaden

Sun JavaVM - Download
Voor de mensen die zweren bij de échte java bieden wij hier de Java Virtual Machine aan van ontwikkelaar Sun. Jammer genoeg moeten wij zeggen dat de chat enkel werkt met die van Microsoft. Indien u niet beschikt over Java Virtual Machine, of als uw versie verouderd is, kan u deze hier downloaden

TextPad 4.6 - Download
Net zoals JPad Pro 4.5 is TextPad 4.6 een IDE voor het bouwen van Java applicaties en applets die ook het bewerken van html, asp, php, ... files toelaat. Na het installeren van de JavaSDK kan je van uit het programma rechtstreeks compileren en de applicaties en applets uitvoeren. Hier kan je alvast de trial versie downloaden.