Algemene info, nieuws, links,... Kijk regelmatig naar de AdValvas Kijk regelmatig naar de AdValvas Kijk regelmatig naar de AdValvas Bezoek ons forumGet Firefox!
Welkom op TI-Aalst.be
Welkom in het deel voor 1ste jaars studenten toegepaste informatica. Links vind je alle vakken die gegeven worden met bijhorende studiefiche en bestanden.

Vergeet niet dat we ook een forum hebben om vragen in te stellen!

Voor de nieuwe leerlingen
Voor de nieuwe leerlingen is het handig om eens een bezoekje te brengen op http://helpdesk.hogent.be.  Daar staan interessante weetjes en downloads op, oa. Panda antivirus, Winzip,...Studentenclub Mercurius
Normaal gezien heeft het praesidium van Mercurius de meeste klassen een bezoek gebracht. Is dit toch niet het geval, dan kan je je altijd inschrijven via de website: www.mercurius-aalst.be. Wil je zeker dat we wat meer uitleg komen geven, laat dan een bericht na in het gastenboek!


Woordenboek
Vergeet ook niet dat TI-aalst een belangrijke optie biedt aan de bezoekers, een geïntegreerd woordenboek, wat misschien wel extra handig kan zijn in de examenperiode.
Wanneer je vindt dat een bepaald woord of afkorting ontbreekt, kan je dit doormailen naar woordenboek at ti-aalst dot be (Ook wij zijn spam beu).